Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Propolisz képes leírás - Méz.tlap.hu
részletek »

Propolisz - Méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mez.tlap.hu » Propolisz
Keresés
Találatok száma - 6 db
8 ok arra, hogy propoliszt használjunk

8 ok arra, hogy propoliszt használjunk

A propolisz a természetben található legerősebb antibiotikum. Bizonyított fertőtlenítő, baktériumölő és szaporodástgátló tulajdonságú. A propolisz elősegíti a sebek gyógyulását, a szöveti regenerációt, a hegképződést. Kiegészítésként hatásos torok-, garat-, gége-, orrüreg-, arcüreggyulladás, orrgarathurut terápiájában. Eredményes bizonyos nyálkahártya-, és bőrelváltozás, valamint reumatikus kórképek kezelésére.

A propolisz 8 jótékony hatása

A propolisz 8 jótékony hatása

Arisztotelész a fák könnyének nevezte, s használta a gyógyászatban. A méhcsaládban számtalan méhecske él együtt, nincs a világon olyan nagy állattenyészet, ahol annyi állat élne együtt, mint egy méhkaptárban, mégis ritkák a járványok, mert a propolisz megvédi őket a káros mikroorganizmusoktól.

Immunerősítés propolisszal

Immunerősítés propolisszal

A mézzel együtt a propoliszt is a méheknek köszönhetjük, készítésére a virágméz gyűjtésének befejezését követően kerül sor. Többféle fa rügyeiből szállítják a kaptárba a gyantát, leginkább nyárfákra, nyír-, vadgesztenye-, fenyő-, fűz-, tölgy-, szil- és égerfákra esik választásuk. A méhek feladata itt még nem ér véget, enzimeik hozzájárulnak a gyógyhatású anyagok kioldódásához. Így lesz belőle propolisz. Színe barna, de a sárgától a legsötétebb barna árnyalata is előfordul.

Manuka méz + Propolisz

Manuka méz + Propolisz

Különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz. A balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi összetételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

Méhpempő + Propolisz

Méhpempő + Propolisz

Enyhe fertőzések következtében fellépő felső légúti megbetegedések megelőzésére, illetve enyhítésére, gyomor, bél- és húgyúti rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

Propolisz tinktúra infók

Propolisz tinktúra infók

Légúti megbetegedés esetén a rágó- és szopogatótablettát válasszuk. A rágógumit legalább fél órán keresztül rágjuk. Torokfájás, torokgyulladás, megfázás gyógyításához a tinktúra is gyorsan segít. Igyunk meg vízben elkevert 10-20 csepp tinktúrát étkezés előtt egy órával, vagy kenjük kenyérre és alaposan megrágva együk meg.

Tuti menü