Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méz vásárlás képes leírás - Méz.tlap.hu
részletek »

Méz vásárlás - Méz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mez.tlap.hu » Méz vásárlás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Igazi méz

Igazi méz

Szeretettel köszöntjük az igazi mézek honlapján. Mi méhészek bízunk benne, hogy sok hasznos információhoz fog jutni e lap böngészésével, mivel az utóbbi időben sok 'mézhamisításos' botrány miatt a fogyasztók bizalma megrendült az üzletekben kapható termékek irányába. Engedje meg, hogy beköszöntőmben röviden bemutassam a méhész társadalom büszkeségeit, akik az oldal hitelességéhez hozzájárultak:

Kolbászáruház-online termelői piac

Kolbászáruház-online termelői piac

A Kolbászáruház termelői mézeket, propoliszt kínál több családi termelőtől, széles kínálattal! A hagyományos akácméz, virégméz, hársméz, vegyes méz kínálaton túl igazi ritkaságokat is megtalál nálunk! Vadmálna mézünk igazi ritkaság! A családi méhészeteket egyértelműen azonosítjuk, így mindig tudni fogja kitől érkezik az egészséges és finom méz! A különlegességee vágyóknak ajánljuk a krémméz kínálatunkat: diós méz, méz eperrel, csokis méz, hogy csak néhányat említsünk! Propoliszból is több termelőtöl, több kiszerelésben ajánlunk termékeket! Minden termékünk magyar családi termelőktől, közvetlenül érkezik!

Magyar termékek - Itthonról

Magyar termékek - Itthonról

Az Itthonról áruház széles kínálatában olyan magyar termékek találhatóak meg, melyek használata nem károsítja az Ön egészségét és nem szennyezi környezetét. A magyar termék webáruházunk kategóriáiban talál élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket kiváló minőségben. Tekintse meg a bio hazai termékek választékát webshopunkban. Kattintson oldalunk linkjére, ahol bővebb információkhoz juthat.

Manuka méz

Manuka méz

A manuka méz gyógyító ereje a benne található enzimnek köszönhető, mely kis mennyiségben hidrogén-peroxidot termel. Ennek köszönhető az antimikrobális hatás. A méz gyártói ez alapján rangsorolják a méz antibakteriális hatékonyságát, és gyógyító erejét.

Méz házhoz

Méz házhoz

Mi garantáljuk, hogy mézeink tiszta súlya megfelel a feltüntetett értéknek. Csak tökéletes minőségű mézet kínálunk. Ha Ön nem elégedett a minőséggel, a bontatlan üvegeket visszavásároljuk! Garancia a minőségre: Mézeink az Országos Magyar Méhészeti Egyesület üvegében zárszalagával vannak ellátva!

Méz-Bolt

Méz-Bolt

Igyekeztünk a termékválasztékunkat úgy bővíteni, hogy mindenki megtalálja a kedvére való mézes finomságot. Bízunk benne, hogy megtalálja, amit keres, de ha mégsem, keressen bennünket bizalommal, a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk teljesíteni a felmerülő kívánságokat. Előfordulhat, hogy az üvegek formájában változás történik, mert a beszerzéstől függ, melyik típusba tudunk tölteni. Természetesen, ha valaki ragaszkodik egy bizonyos formához, igyekszünk megoldani a kérést. A tömegadatok tájékoztató jellegűek, egyedi kérés esetén lemérjük az átadott terméket és úgy számoljuk ki a vételárat.

Mézbolt

Mézbolt

Folyamatos méz- és lekvárkóstoló! Olyan különlegességeket kóstolhat meg, mint pl. meggy és olajretek méz, vagy homoktövis és bodzalekvár. Ajándékötletek és ajándékcsomagok ünnpekre, születésnapra, névnapra és minden alkalomra

Mézes

Mézes

Az igazi, valódi virágméz az esetek túlnyomó többségében kristályos. Csupán két fajta méz ismert, amely akár több évig is folyékony marad. Az egyik az akácméz, a másik a tiszta mentaméz. A kristályosodás tehát a méz- ként árult termékek valódiságára utal. A cukorszirupból készült, hamisított méz mindig folyékony.

Mézfutár

Mézfutár

Honlapunkon Budapest nagy részére ingyenes házhozszállítással rendelhet minőségi termelői mézet, melyet saját kezűleg termelünk, töltünk üvegbe és szállítunk házához - rövid időn belül és pontosan. Mézeinkre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Tuti menü